Kustpark Zeebad in Breskens: recreatiewoningen aan de Zeeuwse kust

Breskens is dé maritieme Zeeuws-Vlaamse badplaats bij uitstek. De bekende vissershaven en moderne jachthaven geven het dorp zijn authentieke maritieme karakter. Breskens ligt aan de monding van de Westerschelde, daar waar de rivier overgaat in de Noordzee. Vanaf het brede zandstrand ziet u de zeeschepen en zeiljachten aan- en afvaren. De steden Knokke, Brugge en Gent liggen op korte afstand. Zeeland kan ook op een andere manier verkend worden, met de Fast Ferry staat u binnen 20 minuten in het centrum van Vlissingen.

Kustpark Zeebad in Breskens biedt ruimte

Op een unieke locatie in de populaire Zeeuws-Vlaamse badplaats Breskens realiseert Roompot Vakanties het gloednieuwe Kustpark Zeebad. Direct achter de duinen en op loopafstand van het uitgestrekte Noordzeestrand, kunt u de trotse eigenaar worden van één van de lodges. De luxe vrijstaande lodges worden in verschillende fases op de voormalige camping Zeebad gerealiseerd. Alle lodges beschikken over een ruim perceel eigen grond, variërend van 228 m² tot 594 m². De erfafscheidingen zullen worden aangelegd met natuurlijke beplanting en zo zorgen voor de nodige en welkome privacy. Het gehele jaar kan er volop gebruik worden gemaakt van de faciliteiten die op het park geboden worden. Er is onder andere een supermarkt, restaurant, overdekt zwembad en sporthal.

Recreatiewoningen in Kustpark Zeebad in Breskens

Eigen gebruik en/of verhuur van de lodge

De lodges zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen zelf van uw bezit te genieten en de lodge recreatief te bewonen. Maar als trotse eigenaar wilt u misschien ook anderen laten delen in uw geluk. Dat is het overwegen in ieder geval zeker waard; de combinatie van eigen gebruik en verhuur is financieel zeer aantrekkelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om de lodge uitsluitend te verhuren. Het beheer en de verhuur van uw lodge worden verzorgd door Roompot Vakanties: een professionele partner met jarenlange ervaring op het gebied van luxe recreatiewoningen op toplocaties. Zo weet u zeker dat uw investering in goede handen is.

Architectuur en bouw van de recreatiewoningen in Breskens

Kustpark Zeebad wordt ruim en stijlvol opgezet. De lodges worden gebouwd in verschillende types geschikt voor gebruik door 4 tot 6 personen waardoor er uitgebreide keuzemogelijkheden zijn. Er wordt gebouwd op een betonfundering met het toepassen van houtskeletbouw. De buitenafwerking bestaat uit metsel- en stucwerk. Er worden kunststof buitenkozijnen toegepast. Uiteraard voldoen de lodges aan hoge isolatienormen, geschiedt de verwarming middels een HR-combiketel, zijn de badkamers voorzien van luxe, sfeervol sanitair en wordt er een zeer complete keuken geplaatst.

Planning Kustpark Zeebad in Breskens

In oktober 2014 is er gestart met de eerste werkzaamheden op het park. Inmiddels zijn er 9 fases gerealiseerd en zijn de laatste fases in aanbouw. Voor de laatste fases zijn er nieuwe typen lodges ontwikkeld welke voor een deel aan het water worden gerealiseerd. Tijdens de paasvakantie in 2019 zal het volledige park gerealiseerd zijn en kan ook tevens de laatste fase in gebruik worden genomen.


Bekijk de lodges op Kustpark Zeebad

Plan een persoonlijke afspraak